PUBLICITAT

López aposta per la renovació del partit tot i que creu que Bartumeu s'ha de quedar

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El ministre d'Economia i Finances i cap de Govern en funcions, Pere López, creu que la situació del PS, malgrat la clara derrota electoral, «és bona» i per això aposta per continuar amb el procés que s'ha iniciat per la renovació i reforma de la formació política. López, que va realitzar aquestes declaracions a RNA, va afegir que una mostra d'aquesta voluntat de renovació es pot veure en el fet que el fins ara cap visible, Jaume Bartumeu, no opti a la reelecció com a president del PS. En relació al paper que ha de desenvolupar el fins ara cap de Govern, López és de l'opinió que ha de quedar-se al grup parlamentari.

López va mostrar-se convençut que un cop superada «la sotragada inicial» de les eleccions, que va qualificar de «molt dolent», la militància té ganes de tirar endavant mirant cap als comicis comunals que va desvincular totalment dels resultats de les eleccions generals, ja que el partit no té la voluntat «d'abaixar els braços».

Pel que fa a la possibilitat d'encapçalar una candidatura de cara al proper congrés de la formació, López no va descartar cap escenari, tot i que va deixar clar que de moment se centra en acabar la feina als ministeris, preparar el traspàs i resoldre el seu futur professional. De tota manera, va informar que ha iniciat converses amb companys per analitzar el possible escenari de cara al congrés del juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT