PUBLICITAT

Francesc Camp serà ministre de Turisme i Medi Ambient

  • Benestar i Cultura poden caure sota la titularitat de Salut i d'Educació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Toni Martí incorporarà al Govern Francesc Camp Torres com a titular de les carteres de Turisme i Medi Ambient, si res no canvia d'aquí a la presa de possessió com a cap de Govern.

Amb Francesc Camp ja són set els ministres amb què Martí preveu afrontar la legislatura. Tot i això, encara no hi ha res del tot tancat, va informar l'ANA, perquè, entre d'altres qüestions, queden per redistribuir les carteres de Benestar i Cultura, que podrien caure sota la titularitat de Salut (Cristina Rodríguez) i Educació (Roser Suñé) respectivament, o bé es podria crear un vuitè ministeri.

Martí ha hagut de fer una redistribució de carteres després que Esther París hagués desestimat l'oferta d'encapçalar Benestar i Cultura. D'aquesta manera, la incorporació del canillenc Francesc Camp suposa que Gilbert Saboya es quedi només amb Afers Exteriors i Jordi Alcobé es deslliuri d'una de les responsabilitats (Medi Ambient) del macroministeri que li toca assumir amb Economia, Ordenament i Agricultura.

Francesc Camp Torres és soci director de Hamilton Business & Web Analytics, una empresa especialitzada en investigació de mercats i anàlisi de negocis i web. S'ha format a la Universitat de Ciències Socials Tolosa, a l'Institut de Marketing Relacional Directe i Interactiu (ICEMD) i a ESADE. Durant les darreres eleccions Camp va fer un estudi sobre l'ús del Twitter durant la darrera setmana de la campanya electoral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT