PUBLICITAT

Benet es reincorpora al SAAS com a infermera

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Benet en una entrevista per a EL PERIÒDIC Foto: TONY LARA

La fins ara ministra de Salut, Benestar i Treball, Sílvia Bonet, s'ha reincorporat al Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) com a infermera. Així ho va comunicar ahir aquesta parapública, desmentint la informació apareguda en un mitjà de comunicació del país, que informava ahir que Bonet havia fitxat com a coordinadora de qualitat, un càrrec creat específicament per a ella.

Tal i com va informar el SAAS, la nova incorporació de Bonet es produeix «després de gaudir d'una excedència amb reserva de plaça concedida el 6 de setembre de 2010 per ocupar un càrrec públic». Bonet «ocuparà la mateixa categoria i retribució que ostentava abans de l'esmentada excedència».

La reincoporació de l'exministra es va comunicar a la Comissió de Direcció del SAAS el passat 28 d'abril, i al no tractar-se d'una plaça de nova creació i mantenir la mateixa categoria, Bonet no va requerir de cap concurs públic donat que ella ja posseeix la plaça d'infermera. Així mateix, tampoc va precisar «de cap manera passar a l'aprovació de l'òrgan de Govern del SAAS, que és el Consell Directiu», va informar la parapública. Segons havia publicat el mitjà, el fet que no hagués requerit d'un concurs públic va generar malestar entre els membres de DA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT