PUBLICITAT

El River aposta per deixar tancada l'eliminatòria

  • El tercer partit es disputa a Plasencia amb el coixí del 2-0 de la sèrie
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ros aguanta la pilota sota la pressió de dos jugadors del Plasencia Foto: TONY LARA

El BC River Andorra disputa aquest vespre a partir de les 21.00 al Pavelló Ciudad de Plasencia el tercer partit dels quarts de final del play-off per l'ascens a LEB Or. Els andorrans visiten el Plasencia Extremadura amb el coixí del 2-0 dels dos primers enfrontaments, que deixen a prop dels del Principat el passi a semifinals. Una victòria avui deixaria tancada la ronda per a l'equip que entrena Joan Peñarroya.

Per a aquest matx, el tècnic compta amb tots els jugadors a la seva disposició, a excepció de Justin Howard, que ni tan sols ha viatjat amb l'equip. El River va arribar ahir a les 10.00 del matí després d'un viatge etern des de la mitjanit de dilluns, i ahir va fer una única sessió de preparació a la pista del Plasencia per tal de tenir el contacte mínim amb el terreny de joc i recuperar físicament els jugadors després del periple en autobús.

Preguntat el tècnic per aquest duel, Peñarroya va dir sense contemplacions: «Ho veig com tots els partits d'un play-off: hem d'anar partit a partit, sense pensar més enllà». Amb tot, l'entrenador assegura que preferiria dormir dijous a Andorra, i així començar a preparar les semifinals, previsiblement contra el Promobys Tíjola, que avui juga a les 20.30 a la pista del FEVE Oviedo.

«Si nosaltres estem ficats i tenim un ritme defensiu adequat, tot ha d'anar bé», va dir Peñarroya, que assegura que la defensa del seu equip és el que més li preocupa «perquè depèn molt de nosaltres i de la nostra intensitat». Un 3-0 en la sèrie seria la millor notícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT