PUBLICITAT

Una amarg retorn a Alemanya

  • El darrer encontre amb la seva filla abans de marxar acaba amb un intercanvi de regals
C.G.
ESCALDES-ENGORDANY

Peter Tinnemann, el pare de la menor, ja és de nou a Berlín, on resideix i treballa. Els compromisos laborals no li permeten fer una llarga estada al Principat tot fent espera d'una resolució sobre la seva filla, que ja fa més de tres setmanes que està interna a la Gavernera. I més després que el seu advocat li comuniqués el passat divendres que la sortida de Luna del centre no es produirà fins almenys el proper dia 20 de maig.

El passat diumenge Tinnemann va agafar un vol des de Barcelona fins a la capital alemanya. Un amarg retorn, ja que confiava que en la seva quarta visita al Principat tornaria amb la seva filla. Però caldrà seguir esperant. Per fer menys dura l'espera, s'endu un regal que li ha fet la seva filla, una marioneta de colors. A canvi, Tinnemann també li va fer un present, per assegurar-se que no s'oblidarà d'ell durant aquests dies.

El metge alemany s'ha pogut trobar amb la Luna una hora al dia durant la darrera setmana. Puntualment ha assistit a aquesta cita, en la qual han compartit converses, caminades i fins i tot berenars. Sempre acompanyats dels psicòlegs. «Em diuen que caminem una mica més lluny, que conegui una mica més Andorra, però jo no puc gaudir d'aquest país perquè l'únic que penso es que vull tornar a casa amb la meva filla», reconeix Tinnemann.

En els propers dies tornarà a comprar bitllets per volar de nou i venir fins a Andorra. Amb l'esperança que aquest sigui el viatge definitiu. I definitiu amb una resolució positiva pels seus interessos. Durant aquesta espera, segueix rebent el suport dels seus amics, familiars i fins i tot dels alumnes als qui dóna classes. També manté el contacte amb les autoritats alemanyes amb l'esperança que la seva pressió acceleri el cas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT