PUBLICITAT

Andorra Telecom comercialitza dos nous paquests per a particulars

  • Les noves ofertes potencien la velocitat d'Internet i per altra banda SOM Televisió
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Part de la instal·lació dela fibra òptica. Foto: SERGI MORAL

Andorra Telecom ha posat des d'ahir a disposició dels seus clients dos nous paquets de fibra òptica destinats al client residencial. Els dos paquets estan dirigits, d'una banda a aquells que opten per la velocitat màxima a un preu reduït i per l'altra, per aquells clients que aposten pels continguts de SOM Televisió amb un accés a Internet a una velocitat mes baixa. Andorra Telecom recorda que a partir d'aquest dilluns, en el mercat residencial s'ha multiplicat la capacitat per quatre passant de 30 a 120 GB, i als serveis de fibra òptica destinats a empreses s'ha fet el mateix, augmentant de 50 a 200, els GB de trànsit internacional inclosos.

El nou paquet de 39 euros inclou la telefonia fixa Mini (amb tarifa plana de trucades nacionals a telèfons fixes però sense trucades internacionals incloses) i accés a Internet de 100 Mbps simètrics amb 120 GB mensuals. Està dirigit a aquells clients actuals del servei ADSL que volen fer el salt a la fibra òptica, ja que multipliquen la velocitat de navegació a un preu similar al que estan pagant pel servei d'ADSL.

Pel que fa a l'altre nou paquet, el de 49 euros, inclou la telefonia fixa (amb tarifa plana de trucades nacionals a telèfons fixes i 300 minuts de trucades internacionals a telèfons fixes), així com accés a Internet Mini de 0,512 Mbps simètrics (amb un volum de transferència de dades internacionals de 2 GB i un volum de transferència de dades nacionals de 5 GB) i televisió amb els canals del paquet bàsic de l'oferta de Digital +, i amb la possibilitat de contractar altres paquets de televisió addicionals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT