PUBLICITAT

El consum elèctric a l'abril baixa un 5% respecte al 2010

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El consum elèctric d'Andorra durant aquest mes d'abril va ser d'un total de 45,4 GWh, una xifra que representa una disminució del 5,9% respecte al mateix mes del 2010, segons va informar ahir la parapública FEDA a través d'un comunicat. El consum també és inferior al registrat al mes de març d'aquest any, que va ser de 57,8 GWh.

D'altra banda, el consum acumulat durant els quatre primers mesos del 2011 ha davallat un 2,6% respecte al mateix període de l'any 2010. Una mostra que la situació de crisi econòmica provoca que empreses i particulars apostin per estalviar energia i en conseqüència, costos. També el fet que aquest abril hagi estat més càlid de l'habitual ha influenciat en la rebaixa de la despesa energètica en calefacció.

Pel que fa a la producció pròpia, Andorra va generar durant aquest darrer mes 16,6 GWh entre la central hidràulica de FEDA d'Encamp (15,4 GWh) i el Centre de Tractament de Residus de la Comella (1,2 GWh), el que representa el 37% del consum total d'Andorra.

Finalment, les dades de consum del mes indiquen que la potència màxima registrada va ser de 92 MW, i es va produir l'1 d'abril a les 11 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT