PUBLICITAT

Jose Garcia es planteja la retirada del vòlei i del CV Andorra

  • El lliure, de 36 anys i 18 temporades en actiu, prendrà una decisió depenent de la categoria i el que li demani el club
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
José Garcia compleix amb la seva especialitat: la recepció magistral. Foto: TONY LARA

Amb la temporada finalitzada i milers de dubtes sense resoldre, una altra qüestió que surt a l'actualitat al CV Andorra, a més de si serà o no a la Superlliga 2 la pròxima temporada, és la continuïtat d'un dels seus jugadors senyera. Es tracta del lliure Jose Garcia, de 36 anys i 18 temporades en actiu, que es planteja seriosament si segueix o no, ja que l'exigència d'entrenaments i partits, i també la part física que li afecta amb greus problemes de genoll, el deixen en una situació de dubte: continuar no depèn tant d'ell com de la categoria on jugui el club la pròxima temporada, i el que vulgui fer amb ell l'entitat que presideix Nacho Maset.

Jose Garcia assegura que no sap, a dia d'avui, què passarà, però afirma que tot està en mans del que passarà en les pròximes setmanes, quan es defineixi el futur esportiu de l'entitat, la qual cosa és ara un dubte absolut per la manca d'un Govern a qui dirigir-se per saber si tindran o no suport econòmic per ser a Superlliga 2. En tot cas, Garcia assegura que la seva disponibilitat no serà en cap cas més alta que la d'aquest any: «Tot dependrà de com es configurin les lligues, si es puja o no, del compromís que em demani el club, perquè la meva disponibilitat no és la mateixa ara que fa un temps». «Aquest any a la Lliga FEV el calendari em beneficiava perquè disposàvem de molts caps de setmana lliures, i als entrenaments hi assistia a dos per setmana, quan l'equip n'entrenava tres», hi va afegir el jugador, que assumeix que, en cas de ser a Superlliga 2, els entrenaments i la càrrega física es multiplicarien. «Seria inviable entrenar dos dies i jugar a Superlliga 2», diu amb contundència.

El tema físic també li afecta, perquè Garcia pateix problemes al genoll, amb operacions quirúrgiques incloses que fan que cada vegada pateixi més amb tendinitis que fins i tot arriben a ser cròniques i que el fan patir més del que sembla: «El meu genoll diu que m'ho pensi... són molts anys».

Jose Garcia és el gran home de l'entrenador Lluís Hillaire. Ell i Javi Borrego són el cap del tècnic a la pista i el pes dels dos jugadors és immens a una plantilla on Geni Da Silva és el matador. Garcia assumeix que el seu rendiment és alt amb l'equip, però mira amb incertesa el futur perquè la seva vida personal mira cap a altres llocs que no el purament esportiu. Així les coses, la decisió de continuar amb el CV Andorra és ara més que mai en l'aire. Hillaire, preguntat ahir per aquesta qüestió, assegura que la decisió està en mans del jugador, com no podia ser d'altra manera. Mentre tot això passa, l'entitat espera conèixer amb qui ha de parlar de Govern per estudiar la seva situació. Tenen de temps fins el 17 de juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT