PUBLICITAT

El Fontedoso i l'ADT sorprenen el Mallorca i el Prat Joventut

  • El possible rival del River en semifinals, Tíjola, s'avança en la sèrie per 2-0 al FEVE Oviedo
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Zamora condueix la pilota durant el segon partit del passat diumenge. Foto: TONY LARA

Diu Joan Peñarroya, entrenador del BC River Andorra, que del que passi a un play-off no li sorprèn res. Sigui o no per sorpresa per ell, el cas és que hi han dos resultats fins al moments a les sèries de quarts de final que criden l'atenció respecte a altres. Es tracta del partit que va vèncer el Fontedoso Ávila a Mallorca que iguala l'eliminatòria, i del 0-2 que de moment porta l'ADT Tarragona al seu favor, tots dos partits disputats a la pista del CB Prat Joventut. El que sí entra dins de la normalitat són les dues victòries del Promobys Tíjola davant del FEVE Oviedo, que deixa al seu favor la sèrie i el possible enfrontament en semifinals amb el River.

En els primers enfrontaments de la sèrie de quarts de final del play-off d'ascens a LEB Or, l'ADT Tarragona és el que millor ho té per sentenciar l'eliminatòria demà després de les dues victòries que va aconseguir a la pista del Prat Joventut. En el primer duel va vèncer 68-69 i en el segon 65-69. Dos resultats ajustats, però importantíssims perquè ara els tarragonins reben els barcelonins a casa seva.

El Bàsquet Mallorca –ara Iberostar Mallorca–, va rebre un dur cop quan en el segon partit a les illes va veure com el Fontedoso Ávila empatava la sèrie amb una gairebé miraculosa victòria per 69-70. Els mallorquins, que són els favorits en les travesses juntament amb el BC River Andorra, van vèncer en el primer duel 80-72. Ara per ara, aquesta sembla la sèrie que apunta a ser la més llarga.

EL TÍJOLA NO FALLA / Qui sembla tenir les idees ben clares és el Promobys Tíjola, que ha fet la mateixa bona feina que el River i ha deixat els quarts de final molt al seu favor amb dues victòries a casa seva, en aquest cas contra el FEVE Oviedo. El Tíjola es va imposar en el primer duel 83-71 i en el segon 86-73.

RESULTATS AJUSTATS / Cada partit ha estat molt igualat en tots els sentits, i no es pot dir que cap ni un té el bitllet per les semifinals a la butxaca. En tot cas, qui més contundència ha demostrat en el marcador ha estat el Tíjola, amb diferències que giren en torn als deu punts.

EL RIVER VIATJA DE NIT / El River va iniciar ahir a la mitjanit el viatge en bus a Plasencia. Arribaran a la localitat extremenya a les 10.00 del matí i entrenaran a la tarda a partir de les 17.00 al pavelló Ciudad de Plasencia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT