Aranda i Ramírez tornen a una Titan Desert més exigent que mai

R. M. S.

Ramón Aranda i Toni Ramírez, representant els colors de BIBM, tornaran a la Nissan Titan Desert, la competició de curses per etapes de bicicleta tot terreny pel desert del Marroc que aquest any s'endureix més que mai amb una etapa més i 100 quilòmetres extra. La prova començarà el pròxim dilluns 9 de maig a Erfoud Maadid i acabarà el dia 14 a Granada, en una última jornada a territori espanyol.

Aquesta edició la Titan Desert ha obert la mà i ha augmentat la participació a 500 corredors i corredores. Així, Aranda i Ramírez tindran difícil millorar la posició de la passada edició, quan van ser 215è i 171è, respectivament, entre els 334 ciclistes que hi van ser presents. Amb tot, l'objectiu dels dos, segons van manifestar ahir durant la presentació del seu equip BIBM, serà «acabar la cursa», que completarà més de 500 quilòmetres.

El recorregut de l'actual edició és completament nou, amb parts de navegació, un primer dia amb dos o tres quilòmetres de dunes que obligaran a anar caminant als participants, i un viatge en ferri fins Almeria per sortir en una última etapa que acabarà a Granada en una etapa infernal per la seva duresa.