PUBLICITAT

Marc Casal i Sanvicente, 24è i 46à a Arratzu

  • La prova era la segona cita del calendari de la Copa de les Nacions
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Casal, durant una cursa de la passada temporada. Foto: EL PERIÒDIC

Després de la Valetudo Skyrace que es va disputar el passat 3 d'abril que obria el calendari de la Copa de les Nacions de curses de muntanya, el passat dissabte 30 d'abril es va disputar al País Basc la Ternua Arratzu Urdaibai, una cursa de 30 quilòmetres i un desnivell de 2.000 metres positius i negatius, on Marc Casal va ser 24è i Lluís Sanvicente 46è, respectivament.

Casal va fer un temps de 3h 02min 27s, mentre que Sanvicente va parar el crono en 3h 11min 09s. El vencedor de la cursa va ser Ionut Alin Zinka, amb un temps de 2h 34min 56s. Casal va córrer aquesta prova representant el Soldeu Esquí Club, mentre que Sanvicente ho va fer amb el Diedre-Petzl.

LA GRAN CITA COMENÇA DIUMENGE / Tant Casal com Sanvicente van entrar en competició amb els seus clubs, però a partir de la setmana que ve ja ho faran representant a la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM). La cita serà a Arles-sur-Tech, on tot l'equip al complet de la FAM disputarà la cursa del Kilòmetre Vertical que obre el calendari de la Copa del Món, una cita en la qual haurien de sonar amb força els noms dels germans Teixidó, els Casal, Sanvicente o Joan Valls, entre altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT