PUBLICITAT

BIBM tanca el 2010 amb uns beneficis de 50,6 MEUR

  • Ha incrementat la inversió creditícia en un 3,4%, mantenint amb una ràtio de morositat inferior a l’1,5%
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


02052011_bibm
La seu central de BIBM.
Banc Internacional-Banca Mora ha tancat el 2010 amb uns beneficis de 50,6 MEUR, el que suposa un lleuger increment respecte a la xifra aconseguida l'any anterior, que va ser de 50,1 milions d'euros. BIBM ha informat que el volum total de recursos dels clients suma 6.463 milions d’euros, xifra molt similar a la de l’any anterior. En termes de rendibilitat, mesurada per la ràtio de rendibilitat dels fons propis, el grup bancari se situa en un 18,8%.
Les dades facilitades per l'entitat bancària demostren que BIBM ha incrementat en vuit punts la ràtio de solvència, que passa del 21,2% al 29,3%, i presenta una ràtio de liquiditat del 94,8. La ràtio d’eficiència (quant més baixa millor) passa del 31,3% al 35,5%. D'altra banda, BIBM ha incrementat la inversió creditícia en un 3,4%, mantenint amb una ràtio de morositat inferior a l’1,5%.

BIBM assenyala en un comunicat que 'aquests bons resultats i solidesa de l’entitat' han fet que Moody’s mantingui el ràting d’entitat a BIBM amb una qualificació A2 a llarg termini, P-1 a curt termini i C+ de fortalesa financera, amb una perspectiva estable (la qualificació a llarg termini és equivalent a un ràting A per part de les agències Standard&Poor’s o Fitch).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT