PUBLICITAT

L'Eivissa perd a Santander i l'Andorra es proclama campió

  • L'equip d'Hillaire resol sense Jose Garcia i Geni amb un 3-0 contra el Llars Mundet
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El CV Andorra fa pinya després d'un temps mort. Foto: EL PERIÒDIC

Com aquells mítics finals de lliga que el Barça va guanyar gràcies al Tenerife. Joc pràctic, victòria, transistors, patiment... i finalment campions de Lliga. Una situació similar va viure el Club Vòlei Andorra en la darrera jornada de la Lliga FEV ahir el dissabte al pavelló dels Serradells. El títol passava per guanyar sí o sí contra el Llars Mundet i esperar que el Pacha Ibiza Voley perdés a la pista del Textil Santanderina. L'única diferència és que aquí no hi havien ràdios, però sí la mateixa tensió i trucades a Cantàbria per veure si hi havien bones noves. Segons explicava Hillaire a aquest rotatiu el Textil havia tingut un tracte hostil a les Illes en la primera volta «i els hi tenien ganes». Així va ser. Semblava que el conjunt càntabre es jugava el títol i va liquidar totes les opcions de campió de l'Eivissa en un tres i no res. 3-0 contundent amb parcials de 25-19, 25-17 i 25-20.

Aquest resultat va fer esclatar d'alegria la parròquia tricolor, que ja s'havia desfet per una via encara més ràpida el Llars Mundet per 25-17, 25-18 i 25-19. No estaven ni Geni ni José Garcia i Hillaire va haver de fer jugar Borrego de lliure, va fer jugar Badosa d'oposat, Carlos també va jugar tot i que no s'esperava i Christian Salvador, fi en les rematades, va acaparar gran part de la superioritat en atac perquè el títol acabés venint a Andorra.

El tècnic, amb eufòria contenida, va recordar: «Els favorits eren l'Eivissa i el Santanderina. També l'Oviedo i nosaltres teníem bon equip però erem nous en la categoria. Ara hem de gaudir d'això perquè hem quedat campions d'Espanya dos anys seguits i durant tot aquest temps no hem perdut a casa», va dir. Hillaire va explicar que el pròxim curs podrien fusionar-se FEV i Superlliga 2 i de moment Hèctor Garcia ja ha confirmat que torna.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT