PUBLICITAT

El FNJA espera una millor interlocució amb el Govern

  • Zapata lamenta que el PS no els tingués en compte a l'hora de fer la llei
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La presidenta del FNJA, Thaïs Zapata, en la presentació d'una campanya. Foto: TONY LARA

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA) resta a l'espera que es formi el nou Govern i saber qui serà el seu interlocutor. La primera demanda que tenen per al nou Executiu és que es mantingui la interlocució necessària i que es faci un bon ús de l'eina que és el FNJA, que «ha de servir per afavorir la bona comunicació entre els joves i les institucions», tal com va explicar la seva presidenta, Thaïs Zapata, en declaracions a l'ANA. Aquests requeriments els fa després de constatar que, en l'elaboració de la llei de la joventut, impulsada pel Govern socialdemòcrata, no se'ls ha tingut en compte tant com haguessin volgut

La presidenta del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra va expressar els seus desitjos que el nou Govern plantegi una bona interlocució amb ells i també que reprengui el Pla Nacional de la Joventut, que va quedar aturat abans que es formessin les taules per a l'avaluació de com s'estan aplicant les mesures que es van detectar com a necessàries.

D'altra banda, Zapata va parlar de la llei de joventut, que va impulsar el Govern socialdemòcrata i que finalment no s'ha arribat a portar al Consell General. En aquest sentit, va expressar que aquest document va ser el que els va fer percebre que no se'ls tenia prou en compte, ja que «vam aportar dos documents d'esmenes al document i només una d'elles es va tenir en compte, però no tal com l'havíem exposat». Segons la presidenta del FNJA, se'ls va consultar, però no se'ls va tenir en compte .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT