PUBLICITAT

Jornada apassionant en la qual tothom es juga complir l'objectiu

  • Els equips d'Hillaire, Broad i Imbernón es juguen el títol i el BP, a vèncer per anar tranquil a Zamora
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Geni (baixa) i Jose Garcia (dubte). Foto: EL PERIÒDIC

Sense oblidar que el River afronta el segon partit dels quarts de final de nou amb l'Extremadura, hi han una pila d'equips que se la juguen aquest cap de setmana: BP, Andorra de vòlei i futbol, VPC i els quatre grans de la lliga. Una jornada apassionant...

Tot i que el BP s'ha assegurat de manera matemàtica una plaça per al play-off d'ascens Xavier de la Rosa vol evitar caure del cinquè al setè lloc –que està a dos punts– i que l'enfrontaria en la primera ronda al màxim favorit, el Ribera de Navarra. D'altra banda el tercer lloc també és a tir de tres punts però la situació és ben complicada per a l'entrenador, ja que Cabinho i Carlinhos continuen de baixa per lesió i a més el Comitè de competició de la Liga Nacional de Futbol Sala no ha acceptat el recurs per les sancions del propi De la Rosa amb dos partits i de Jona amb tres.

El partit de dissabte (18.30 hores al poliesportiu d'Andorra) és contra l'Space Gasifred Ciutat d'Eivissa, un equip que si perd s'acomiadarà de la Divisió de Plata per tant es preveu que vingui al Principat en busca dels tres punts a la desesperada. Saltaran espurnes.

El CV Andorra afronta dissabte (18.00 hores, pavelló dels Serradells) l'última jornada de Lliga amb opcions d'assolir el lideratge que ocupa el Pacha Ibiza Voley i que en principi seria l'única que dóna l'ascens a lqa Superlliga 2.

El conjunt que dirigeix Lluís Hillaire rep un equip incòmode com és el Llars Mundet de Barcelona, setè classificat sense opcions de mirar més amunt mentre que el set balear visita a la mateixa hora una de les pistes més complicades de la categoria, la d'un Textil Santanderina que si guanya pot remuntar un lloc per acabar quart.

Geni serà la gran absència del CV Andorra mentre que Jose Garcia és dubte per motius personals.

El VPC té diumenge un altre partit a vida o mort davant el Sor Agout, la seva bèstia negra durant aquesta temporada. Es tracta de les semifinals del campionat de França que es disputen en camp neutral, a Lavelanet, a partir de les tres de la tarda.

El club que presideix Thomas Ginesta tornarà a posar un autobús per als seguidors que desitgin desplaçar-se, que per deu euros tindran el viatge i el dinar inclós.

Els antecedents no són gens favorables per al quinze que entrena Michael Broad, que ha fet una temporada magnífica en la qual durant gairebé tot el curs ha sigut el líder del grup 2 de la Divisió d'Honor, però justament ha estat contra aquest equip contra el qual ha perdut el partit a domicili i a casa, cosa que li va costar perdre la primera posició en l'última jornada. Diuen, però, que a la tercera va la vençuda.

Queden dotze punts en joc i l'Andorra continua a cinc punts del líder, l'Almacelles. L'equip de Richard Imbernón no té, per tant, marge d'errada. Necessita guanyar el diumenge a la Pobla de Segur (17.00 hores) i esperar la davallada de l'Almacelles contra el Balaguer B. Tots dos rivals ocupen zona de descens però la Pobla ja ha perdut la categoria i el Balaguer està a quatre punts de la salvació.

Diumenge hi ha jornada esportiva a Aixovall amb motiu de la tornada de les semifinals de la Copa Constitució. El Sant Julià defensa un 2-3 contra el Pidasa (12.00h) i l'Escale, un 2-1 amb el Lusitans (16.00h)..

Per últim l'Andorra HC Cevalls juga dissabte a Vilafranca (19.15 hores), ja sense opcions de pujar ni de baixar. Davant tindrà un equip que està en la zona vermella, a quatre punts de la permanència.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT