PUBLICITAT

Ordino demana a Martí que «pensi» en el vial de la Massana

  • Naudi proposa destinar Casa Rossell a allotjament turístic
E. O. G.
ORDINO

Periodic
Vista general de Casa Rossell. Foto: TONY LARA

El comú d'Ordino té diversos temes que vol traslladar al futur govern, com és el de la desviació de la Massana. Segons va exposar la cònsol menor, Consol Naudi, entenen que «potser no és el moment», i encara que hi hagi d'altres prioritats a nivell d'infraestructures viàries, «estaria bé que hi pensessin».

Similarment passa amb d'altres projectes. La corporació ordinenca té intenció de parlar amb el nou Govern, un cop s'hagi constituït, de Casa Rossell. Naudi lamentaria, segons va manifestar, que «quedi mort». Al seu entendre, en aquest espai s'hi ha d'ubicar «qualsevol cosa que impliqui activitat», des d'un museu a un parador nacional, mentre no tanqui els caps de setmana. La cònsol va defensar la idea de destinar-ho a allotjament turístic dient que seria «perfecte», també per realitzar-hi les activitats que es poden desenvolupar a Ordino. Així mateix, va afegir que una de les eres es podria convertir en sala polivalent, que podria acollir des d'exposicions i conferències a banquets.

Ordino també vol parlar amb l'Executiu que liderarà Martí de l'Institut Gaudí. Naudi va exposar que aquest organisme continua estant interessat en instal·lar-se a la parròquia, però que cal trobar-li una ubicació. En aquest sentit, s'havia dit que l'Hotel Casamanya seria una bona instal·lació, però les converses amb el Quart d'Ordino, propietari de l'immoble, s'han aturat després que es trobés un local per al Centre de Salut.

la querola / La cònsol menor va informar de l'estat del projecte urbanístic de la Querola. Naudi va explicar que «no està en un calaix» sinó que «és viu i va progressant». De fet, fa algunes setmanes la Comissió Tècnica d'Urbanisme (CTU) va aprovar una part del projecte, el de la carretera d'accés a la urbanització, i aviat es publicarà per a la consulta pública. Tot i que no va voler parlar de terminis, Naudi va comentar que podria anar més o menys ràpid si el projecte final de desenvolupament urbanístic no presenta cap problema o error, i va manifestar que «esperem» que cap a finals d'any el projecte tingui ja més forma, «però no depèn de nosaltres».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT