PUBLICITAT

Aquesta nit comença l'hora de la veritat per al River

  • L'equip de Peñarroya inicia el ?play-off' d'ascens a casa amb el Plasència
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Zamora intenta entrar a cistella en el River-Plasència de la fase regular. Foto: TONY LARA

Aquesta nit a partir de la nou comença l'hora de la veritat per al River. El play-off d'ascens a la LEB Or dóna el tret de sortida per al conjunt andorrà amb la disputa del primer partit dels quarts de final, al poliesportiu d'Andorra contra el Plasència Extremadura, en una eliminatòria al millor de cinc partits.

Joan Peñarroya comptarà amb la important baixa d'última hora de Justin Howard, el sostre d'un equip que es va lesionar en una mà el passat dimarts, que ahir va passar per quiròfan i que es perdrà el que resta de la temporada. No obstant aquest revès el River porta un mes i mig amb treball específic per arribar en les millors condicions al moment en què es juga l'ascens de categoria i és el favorit en aquest enfrontament tot i que el conjunt extremeny ha estat capaç de superar-lo les dues vegades que s'han vist les cares durant la fase regular: 88-94 al poliesportiu i 57-56 a Plasència, ara fa poc més d'un mes.

La situació ara és la que és, amb el River intentant retrobar-se amb el bon joc i la línia positiva de resultats que el vam erigir com a líder en l'inici de la competició regular mentre que el rival, que no té res a perdre, arriba reforçat moralment pel fet d'haver-lo superat les dues vegades que han jugat aquest curs.

Tal i com va admetre Peñarroya dimecres sobre la baixa de Howard el River «haurà de canviar la manera d'afrontar els partits» sense el seu referent en el joc interior però també té d'altres recursos i una millor plantilla que el Plasència i ara toca demostrar-ho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT