De la Rosa valora que el BP ha salvat un punt a Lanzarote (5-5)

• L'equip tricolor se situa a dos punts de Burela i Zamora a falta de dues jornades
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Moisés xuta a porteria en el partit de la primera volta al poliesportiu. Foto: ÀLEX LARA

Xavier de la Rosa va valorar ahir que «hem salvat un punt» després de l'empat del BP a la pista del Lanzarote Tías Yaiza en el partit disputat el dimecres a les deu de la nit.

El conjunt andorrà visitava la pista d'un equip que està a quatre punts de la darrera plaça de play-off en quadre; amb Aitor, Moisés, Aranburu, Nacho Llamas i Paulinho de titulars més Ludo i Ganchy a la banqueta va saber remuntar un 2-0 inicial del conjunt canari abans del descans, un posterior 3-1 a la segona part i Nacho va empatar al límit de la botzina quan el marcador reflectia un 5-4.

Per això l'entrenador tricolor va destacar l'esforç «enorme» dels seus jugadors i va recordar: «Estem en una gran línia de treball però no teníem banqueta i també hem de cuidar els que tenim bé» perquè no acabin a la infermeria com Cabinho, Carlinhos i el recent recuperat Aranburu.

Tot i que De la Rosa va tornar a repetir que ara els resultats «no són una prioritat» el cert és que el BP té encara opcions de lluitar per la quarta i la tercera posició, que estan a dos punts, tot i que Arcebansa Zamora i Burela n'estan a dos i per tant també és possible acabar en la setena plaça que no desitja el tècnic per res del món perquè suposaria enfrontar-se amb el Ribera de Navarra en el primer encreuament del play-off. «Si guanyem dissabte l'Eivissa [si perd baixarà de categoria] ja estarà fet perquè Zamora i Burela es medeixen a Gáldar i Jaén, que també es juguen la vida», va avançar Dela. El fet és allunyar el setè lloc abans de l'última jornada, en la qual el BP jugarà a Zamora.