PUBLICITAT

Arinsal i Erts registren un 10% menys de turistes britànics

  • L'APTAE treballa en una pàgina web per donar a conèixer la seva oferta
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El president de l'Aptae, Toni Corominas Foto: ANA

L'Associació de Promoció Turística d'Arinsal i Erts (Aptae), durant l'assemblea anual ordinària celebrada ahir, va fer una valoració negativa de la temporada d'hivern que acaba de finalitzar, ja que s'ha constatat una nova davallada del mercat britànic. El seu president, Toni Corominas, va xifrar en un 10% la disminució d'aquests visitants, percentatge que s'afegeix a les baixades que s'arrosseguen des de fa quatre anys.

D'altra banda, durant l'assemblea es va acordar destinar els esforços econòmics d'aquest any a desenvolupar una pàgina web per donar a conèixer i promocionar la destinació i l'oferta de restaurants, bars i hotels de la zona. La intenció és que els associats, actualment una trentena, hi tinguin presència a través d'un enllaç cap als seus negocis, a banda d'oferir continguts actualitzats entre els que destacarà una agenda d'activitats. La web estarà operativa aquest hivern.

El president de l'entitat, Toni Corominas, va explicar a l'ANA que l'entitat fa un balanç negatiu de la temporada d'esquí ja que s'han seguit perdent esquiadors anglesos, que representen el 90% del visitant d'Arinsal a l'hivern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT