PUBLICITAT

El Bus Turístic inicia diumenge la temporada d'estiu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Bus Turístic iniciarà aquest diumenge la nova temporada amb un total de sis rutes, dues més que les que es duen a terme durant l'hivern. Els recorreguts d'estiu s'allargaran fins al 31 d'octubre. Els itineraris funcionaran els dimarts, dijous i dissabtes, al matí i a la tarda, i tenen una durada aproximada de mig dia.

Els dimarts al matí, el recorregut inclou la visita al Coll de la Botella, Sant Martí de la Cortinada i el Museu Casa Rull. Per la tarda, l'itinerari passa per Sant Miquel d'Engolasters, el Centre d'Art d'Escaldes, el nucli antic i l'església de Santa Coloma. Els dijous al matí, la ruta preveu visitar Sant Joan de Caselles a Canillo, el Roc del quers al Coll d'Ordino, el Santuari de Meritxell, el casc antic d'Encamp i el Museu Casa Cristo. Per la tarda, el recorregut proposa descobrir el Centre d'Interpretació Andorra Romànica de Pal i l'església de Sant Climent, per acabar al Coll d'Ordino i, ja de tornada, recórrer el nucli antic d'Ordino.

Finalment, els dissabtes al matí, el recorregut s'inicia a Sant Miquel d'Engolasters, i també es visita el nucli antic d'Andorra la Vella i Casa de la Vall, per acabar a Sant Julià amb la visita al Museu del Tabac. A la tarda, es visita Encamp, el Santuari de Meritxell i Sant Joan de Caselles, a Canillo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT