PUBLICITAT

El TIM Pirineus 2011 no troba el límit i passa de 80 equips a ¡113!

  • Això suposarà tenir unes 7.500 pernoctacions al Principat durant el 30 d'abril i l'1 de maig
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels partits del TIM Pirineus 2010, al pavelló del Prat Gran Foto: TONY LARA

Sembla increïble que una competició que aplega 80 equips pugui superar-se, però el Torneig Internacional de Minibàsquet TIM Pirineus ho ha aconseguit. Si l'any passat fa rondar aquesta xifra, de cara al 2011 ha donat un altre salt qualitatiu considerable en la quarta edició i en tindrà 113. Tota una bestiesa, una fita que aconseguirà que durant els dies que es disputi –30 d'abril i 1 de maig– hi hagi una enorme dinamització del país basant l'esport com a incentiu turístic. «Els joves esportistes duran prop de 4.000 acompanyants, dels quals la meitat ja ha fet la reserva hotelera a través de l'organització [l'empresa MATE i la Federació Andorrana de Bàsquet]. Pronostiquem entre 6.500 i 7.500 pernoctacions durant el TIM, necessàries per a la indústria hotelera i turística en temporada baixa», va manifestar amb orgull el secretari d'Esports de l'Estat, Manel Blasi.

Els 113 equips estaran distribuits en quatre categories tant masculines com femenines –fins a infantil– tret de la benjamina, que és mixta. N'hi han procedents d'Espanya, França, Andorra i Suïssa, que vindrà amb tres equips de Luzerna i Zurich. I es faran servir nou instal·lacions: l'Alay, el Lycée, Serradells, pavelló Comunal d'Andorra la Vella, el Prat Gran, els Germans Riba, el Pere Caus i els complexos esportius d'Encamp i el Pas de la Casa.

De cara a l'any que ve el TIM Pirineus té previst fer també un congrés d'arbitratge internacional de minibàsquet, ja que no té un criteri internacional únic en el reglament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT