PUBLICITAT

La selecció d'atletes es farà «per motius només esportius»

  • Martí avança que els diners no deixaran a ningú a casa i que la delegació serà de 60 esportistes
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) no tindrà cap preocupació amb els diners per escollir la delegació d'esportistes que representaran el Principat en els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein 2001 que es disputaran del 30 de maig al 4 de juny. Segons va assegurar ahir el mateix president, Jaume Martí: «Els criteris de selecció seran únicament esportius i no pas econòmics. Qui s'ho hagi guanyat hi anirà». Les Federacions afectades pels Jocs tindran fins divendres com a data límit per presentar la llista dels candidats.

Martí va assenyalar també que s'enviarà una delegació de prop de 80 integrants, dels quals una seixantena seran esportistes, i per tant manté la xifra inicial que havia anunciat el COA, tot i que la partida provinent del Govern està encara en stand-by. Martí va explicar que encara no ha rebut la subvenció de l'executiu: «Ara mateix està en funcions i fins que no comenci a governar el futur cap no podrem saber de quina xifra estem parlant».

De tota manera Martí va exposar: «El pressupost no aprovat del de Bartumeu era de 100.000 euros però no patim perquè això de trobar-nos un Govern en funcions ja ens va passar als Jocs d'Andorra 2005 i els de Xipre 2009; a més tenim un compromís entre tots els països dels Petits Estats de que s'ha d'anar sempre als Jocs i s'ha de continuar en aquesta línia», va dir.

Així doncs el COA confia en què el Govern de Toni Martí li donarà els prop de 100.000 euros de la partida per a Liechtenstein i uns 25.000 més en concepte del Festival Olímpic de la Joventut Europea estival i també l'hivernal que es va fer al febrer a Liberec.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT