PUBLICITAT

L'ACEL reneix un any després i impulsa una nova campanya

  • Thiers substitueix a Capdevila al capdavant de l'associació i nova junta
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Thiers, el nou president de l'Associació Foto: ANA / N. M.

El mànager en gestió i comptabilitat, Yves Thiers, és des des de fa una setmana el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL). Així ho va decidir la junta de l'associació, també constituïda la setmana passada.

Un dels primers projectes que la renovada ACEL vol tirar endavant per a impulsar l'associació és la campanya «Comprar a Sant Julià té premi», que consistirà a donar unes butlletes als clients dels comerços lauredians i sortejar un premi entre els participants.

L'ACEL, fins ara presidida per Joan Capdevila, estava inactiva des de fa gairebé un any. Amb la dimissió del fins ara president, Thiers va decidir presentar-se com a voluntari, amb la voluntat de fer-la ressorgir i prendre iniciatives que impulsin el comerç de la parròquia. De fet, actualment ja participen a les taules de treball i reunions de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra (FACA).

Thiers va explicar que a la campanya «Comprar a Sant Julià té premi» els comerciants i empresaris de la parròquia repartiran a partir de l'agost i fins desembre butlletes als seus clients perquè participin en un sorteig. Al desembre es donarà un premi al guanyador, el qual encara cal determinar.

Un altre dels objectius que té la nova junta és el d'incentivar la formació dels empresaris i comerciants, informant-los d'on es poden formar i buscant, també, persones de fora de la junta que imparteixin aquests cursos. La idea, però, no és que l'associació es faci càrrec del 100% de la despesa que comportin els cursos sinó que ho impulsi pagant-ne una part i que la resta l'assumeixin els empresaris o comerciants interessats.

Per fer front a aquestes inversions, l'ACEL ha demanat una subvenció al Comú de Sant Julià de 25.000 euros, i esperen que se'ls atorgui en breu. Amb aquests diners, a més, es plantegen contractar a una persona que treballi unes quatre o vuit hores a la setmana per gestionar alguns temes com per exemple la pàgina web de l'associació que porta aturada des de fa temps, i així tornar a establir un contacte més directe amb els socis.

A més del president, Yves Thiers, formen part de la nova junta, Antonio de Sousa com a vicepresident, Benjamí Costa com a tresorer i Puri Richi com a secretària. Thiers comenta que es tracta d'una associació molt representativa ja que acull prop de 200 establiments associats, entre comerços i d'altres empreses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT