PUBLICITAT

L'UdA incorpora nous bàtxelors en comunicació i llengua catalana

  • Els estudis es podran cursar de manera virtual en col·laboració amb la UOC
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un grup d'estudiants surt de la Universitat d'Andorra Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra (UdA) preveu incorporar de cara al curs vinent dos nous bàtxelors a la seva oferta formativa, un en comunicació i l'altre en llengua catalana. En aquest sentit, el coordinador del rectorat, Miquel Nicolau, va explicar a l'ANA que ja s'han presentat els plans d'estudi a l'Agència de Qualitat per a la seva acreditació, pas previ perquè puguin ser aprovats pel Govern. Si tot segueix els terminis previstos, s'espera que per al setembre o el febrer del curs vinent ja puguin oferir-se com a nous bàtxelors, que es podran cursar de manera virtual en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya. La Universitat ha obert les preinscripcions per al curs 2011-2012, que es poden fer a través de la pàgina web www.uda.ad.

Miquel Nicolau va assenyalar que totes les titulacions de primer cicle que ofereix la UdA ja estan adaptades a Europa, de manera que es facilita el moviment d'estudiants entre els diferents països que formen part de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES).

Una de les novetats per al proper curs són els bàtxelors en informàtica i en administració d'empreses, que fins ara eren diplomatures. A més, a partir del curs vinent, es donarà l'opció d'escollir si es vol fer qualsevol d'aquests dos bàtxelors de manera virtual, presencial o mixta. A part d'aquests dos bàtxelors, l'oferta de la universitat també inclou el d'educació i el d'infermeria.

Futur màster en dret / Nicolau també ha avançat que actualment hi ha dos bàtxelors, el de dret i el d'humanitats, que es fan de manera virtual i que a un any vista es veuran complementats amb els màsters corresponents, un cop ho hagi aprovat el Govern.

Finalment, el coordinador del rectorat va voler assenyalar que, a tots els estudis que es fan en col·laboració amb centres estrangers, se'ls ha incorporat elements específics del país al temari, com és el cas de les dues noves formacions en comunicació i en llengua catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT