PUBLICITAT

BIBM renova la ISO 14001 per la gestió mediambiental

  • L'entitat bancària va superar també l'auditoria per mantenir la ISO 9001 de qualitat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu central de BIBM, a l'avinguda de Meritxell d'Andorra la Vella Foto: TONY LARA

El grup BIBM ha renovat les seves certificacions de qualitat. La firma Aenor ha signat, per quinzè any consecutiu, la renovació de la ISO 9001 i per onzena vegada la certificació ISO 14001. La primera és un compromís amb la qualitat i la segona amb el medi ambient. Per mantenir les qualificacions, cada any es passa una auditoria interna i una altra externa. BIBM va assenyalar ahir, mitjançant comunicat, que, segons figura en l'informe, les dues proves s'han superat amb èxit.

L'objectiu fonamental de la ISO 9001:2008 és assegurar la qualitat en el disseny i la comercialització dels fons d'inversió i productes financers estructurats, així com el servei d'atenció als clients de l'àrea de Wealth Management. En aquest sentit, BIBM destaca que l'informe posa en relleu les accions que porta a terme el grup bancari de cara a salvaguardar la confidencialitat dels clients i de les operacions realitzades. A més, l'informe recull una davallada significativa del nombre de reclamacions.

Pel que fa a la ISO 14001:2004, la finalitat d'aquesta certificació és garantir el compliment dels compromisos adquirits en la política ambiental de BIBM. La distinció assegurar que l'entitat bancària compleix la legalitat vigent en matèria ambiental, minimitza l'impacte sobre l'entorn de les seves activitats i col·labora amb la societat en el camí cap a un desenvolupament sostenible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT