PUBLICITAT

Falten tres punts per deixar enrere la setena plaça en el 'play-off'

  • El BP juga avui a la pista del Lanzarote en quadre, però un triomf evitaria el Ribera de Navarra en els quarts
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paulinho s'anticipa a una pilota en el partit de la primera volta entre el BP i el Lanzarote al poliesportiu Foto: TONY LARA

El BP té garantida la presència en el play-off d'ascens des de fa unes setmanes i a hores d'ara li queden tres partits per finalitzar la fase regular. L'objectiu principal està, per tant, ja assolit però ara hi ha un bon motiu per continuar lluitant abans que arribi el moment real de lluitar per pujar a la Divisió d'Honor.

Aquest motiu no és un altre que deixar enrera la setena plaça. Paraules textuals de Xavier de la Rosa: «Seria desastrós». Perquè això suposaria creuar-se amb el temible Ríos Renovables Ribera de Navarra en els quarts de final. El remei no és un altre que sumar tres punts dels nou que hi han en joc, una fita que a simple cop de vista sembla fàcil, ja que tots tres enfrontaments són contra equips que estan per sota en la classificació.

Però la realitat és una altra. Avui, sense anar més lluny, hi ha en primer dels tres duels que queden a la pista del Lanzarote, un equip que es juga la vida si també vol optar a lluitar per l'ascens. I la infermeria tricolor està gairebé més habitada que no pas el vestidor. Aitor, Aranburu tot i que encara està adquirint la forma adequada després d'una lesió recent, Nacho, Moisés i Paulinho seran titulars i a la banqueta hi hauran Xavi com a porter suplent, Ludo i Cristian. Ja està. Carlinhos i Cabinho continuen recuperant-se per estar a disposició quan comencin els play-offs i Jona s'afegeix a la llista de baixes per la sanció de tres partits arran dels fets del partit de la setmana passada contra el Càceres a casa, a més de Da la Rosa, castigat amb dos.

En aquest aspecte la cúpula del BP ja ha enviat a la Lliga Nacional de Fubol Sala (LNFS) el recurs amb la declaració de la policia desmentint l'acta dels àrbitres, que havien escrit que havien estat perseguits fins als vestidors pel propi Jona, cosa que el club nega, però per molt ràpid que prosperi el recurs –si és que prospera– no hi ha temps material perquè avui puguin ser a la pista del Lanzarote a les deu de la nit (d'Andorra), hora en la qual comença el duel.

Sigui com sigui De la Rosa ha preferit tirar de l'ofici dels pocs que queden del primer equip enlloc d'omplir la banqueta amb el filial i el juvenil: «Estan entrenant molt bé però ara no és el moment de que tinguin minuts», va avançar el tècnic.

LES MATEMÀTIQUES NO SURTEN / De la Rosa insisteix ara en què l'objectiu és deixar enrera el setè lloc quan la classificació reflecteix que la tercera plaça està a quatre punts que poden ser un si s'aconsegueix el triomf a Lanzarote. Per al tècnic tricolor, però, no surten els números pel calendari que tenen UPV Maristas Valencia i Gáldar fins que acabi la fase regular: «Els rivals que tenen no es juguen res i els nostres sí. En condicions normals tots dos equips aconseguiran tots els punts que tenen en joc».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT