PUBLICITAT

Fer país a la xarxa amb la Final a 8

  • El web final8andorra.com té tots els detalls de la competició... i fa promoció del Principat
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Puig, director de la final a 8 i Coll, responsable de màrqueting, ahir en la presentació de la web a Pyrénées Foto: ÀLEX LARA

Quan va sorgir la possibilitat de què Andorra pogués ser la seu de la Final a 8 de la Lliga Europea d'hoquei sobre patins el Govern no va dubtar en oferir la butxaca i l'espatlla. El que calgués per tal de tenir aquí un aconteixement esportiu de gran impacte mediàtic. Fins i tot abans del 31 de març que es definia on es jugaria la competició més important de l'hoquei sobre patins en el Vell Continent l'Extecutiu ja hi tenia una partida extra destinada.

L'interès és, però, més promocional que no pas esportiu. Aquest és un pont més a través de l'esport per fer conèixer el nom d'Andorra fora de les nostres fronteres com a destçí turístic i la propaganda ja ha començat a la xarxa. El comitè organitzador va presentar ahir el web www.final8andorra.com perquè tots els interessats en la Lliga Europea puguin tenir tota la informació necessària al detall i una de les pestanyes, la que realment ha de ser rendible per al Govern, és la d'Andorra.

Ben visible en la pàgina d'inici del domini, aquest apartat conté un petit resum on es ven el Principat com un gran atractiu natural, esportiu, turístic i cultural. És com un provin de venir a gaudir de l'hoquei del 18 al 21 de maig, però pensin que tenim més coses que els agradaran.

El web inclou també una una benvinguda del president de la Federació Andorrana de Patinatge, Josep Maria Vila, un apartat d'actualitat amb les notícies més destacades i informació sobre el poliesportiu d'Andorra, els patrocinadors –sí, en competicions com aquestes no hi ha crisi que valgui i s'han apuntat Estrella Damm com a principal i d'altres com Hotel Andorra Plaza, Pyrénées, Illa Carlemany o Segarra i Terés–, les típiques dades de contacte i sobretot informació de tots els equips.

Els horaris de competició estan encara per determinar perquè falta la reunió amb les televisions i per últim, un dels grans motius perquè la gent entri en el domini, és la venda d'entrades online. Recordar que aquests són de 10 euros qualsevol partit tret de la final, que costa 15 i també hi ha l'opció per 25 , de poder veure tots els enfrontaments.

Reus, Valdagno, Blanes, Candelaria, Barça, Porto, Liceo i Noia són els equips que lluitaran per ser el rei d'Europa. Tres països representats que conviden a pensar que l'afluència de gent a les nostres fronteres serà considerable. Després de molt de temps potser aconseguir omplir el poliesportiu amb les 1.750 localitats que té.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT