PUBLICITAT

Blanco arriba a un acord amb el Pidasa per al pròxim curs

I. M. / R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Roura, a la dreta, s'abraça amb un membre del cos tècnic el 6 de març, dia que el Pidasa va guanyar la Lliga Foto: TONY LARA

Luís Blanco serà definitivament l'entrenador del Pidasa Santa Coloma la pròxima campanya. Tal i com va avançar la setmana passada EL PERIÒDIC D'ANDORRA l'encara entrenador del CE Principat estava tractant el seu fitxatge amb el vigent campió de la Lliga i totes dues parts ja han arribat a un acord tot i que no s'esperava que es produís fins que acabés la Copa Constitució.

Blanco substitueix en la banqueta a Xavi Roura, que per motius personals està en indisposició per dirigir l'equip colomenc en el tram final de la temporada i és l'interí Salvador Estruch el que està temporalment com a substitut.

«UN PAS IMPORTANT» / Tot i que el Pidasa encara no ha fet oficial aquesta incorporació –serà en els pròxims dies– el propi Blanco va confirmar a aquest rotatiu la notícia del seu fitxatge pel vigent campió de Primera: «No hem concretat si serà per una o més temporades però sí, ja hi ha un acord perquè jo sigui l'entrenador com a mínim el pròxim curs», va confirmar. «Suposa un salt qualitatiu important per a mi», va assegurar l'entrenador d'un Principat que després d'acabar la fase regular com a sisè classificat ha finalitzat com el millor equip el play-off pel descens, complint així amb l'objectiu de salvar la categoria. Així doncs tot apunta a què Blanco debutarà a la banqueta al juliol en la Champions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT