PUBLICITAT

Loan suma cinc punts en la segona cursa de Nogaro

  • L'andorrà és novè en la general del Francés d'F-4 després de dues cites
EL PERIÒDIC
NOGARO

Periodic
El monoplaça de Loan, durant la primera cursa de Nogaro, diumenge Foto: DANIEL DELEIN

Cinc punts és la collita obtinguda ahir per Àlex Loan en la segona carrera de la segona cita puntuable per al Campionat Francés de Fòrmula 4 que es va disputar durant aquest cap de setmana al circuit de Nogaro.

El pilot andorrà d' Auto Sport Academy va sumar així una puntuació idèntica a la de la cursa inicial a Lédenon, on també havia sumat cinc punts i amb els deu que en té ocupa la novena posició en la classificació general, amb expectatives d'apropar-se als cinc primers.

Loan va puntuar gràcies al sisè lloc aconseguit ahir en la segona carrera, ja que diumenge en la primera carrera el jove pilot lauredià va decidir abandonar, conscient que sobre pista humida no està acostumat a treure bons registres. Tot i el magnífic tercer millor crono en les classificatòries Loan va tenir una sortida precipitada que li va suposar la penalització de passar per boxes i vist que li era difícil puntuar va decidir no continuar.

Ahir de nou va tenir el tercer lloc de la graella de sortida i gràcies a l'abandonament de diumenge va poder reservar pneumàtics per poder donar batalla entre els primers classificats i així ha estat: sisè lloc i cinc punts que el situen en la novena posició de la general. El líder és el francés Pierre Sancinena, que a Nogaro ha estat el vencedor en les dues curses, demostrant un gran talent tant en pista seca com humida.

El campionat de França d'F-4 continuarà el cap de setmana del 21 i el 22 de maig, al circuit de Pau, en la tercera de les set proves que engloba el calendari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT