La pluja retarda Cardelús al 18è lloc en el Mediterrani

• L'andorrà, debutant en la categoria PreGP 125, va al ritme dels cinc primers
CASTELLOLÍ

Cardelús durant la competició del cap de setmana Foto: CARDELÚS RACING TEAM

Xavier Cardelús va finalitzar en la 18a posició, en la prova del Campionat del Mediterrani que es va disputar el diumenge passat a Castellolí. El pilot andorrà de TRM es va trobar amb la pluja com a principal enemic, ja que sortia en el dotzè lloc de la graella amb pneumàtics secs i la presència de l'aigüat el va obligar a fer una aturada a boxes en la segona volta per canviar les rodes de sec. Això el va endarrerir en la classificació final ja que va perdre dues voltes respecte del grup capdavanter.

Malgrat el resultat Cardelús, el pilot més jove de la categoria, va poder comprovar que té l'equipament adequat, molt competitiu, i va rodar als mateixos temps que els cinc primers classificats.

Poc a poc el jove pilot va agafant experiència en la categoria i confiança en la nova moto i el nou equip. La propera cursa del Campionat del Mediterrani serà dia 22 de maig al circuit d'Alcarràs.