PUBLICITAT

Afluència «moderada» a la Molta Canya

  • Els organitzadors pensen en repetir l'experiència però en èpoques no festives
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La festa Molta Canya, que ha acollit la vela del Parc Central des de divendres i fins ahir a la nit, va tenir una afluència de públic «moderada», segons va explicar un dels organitzadors, Agustí Pifarré. La festa, que proposava la degustació de 22 tipus de cerveses a més d'una oferta gastronòmica, s'ha celebrat en col·laboració de dues empreses privades amb el Comú d'Andorra la Vella, que en va cedir l'espai.

«L'afluència no ha estat excessiva», va explicar ahir Pifarré a l'ANA, tot afegint que no hi ha hagut massa públic nacional ni tampoc turístic, tot i que «se n'esperava més aquest cap de setmana». El tancament de les pistes i l'estat de la neu però «no han ajudat massa», va afegir Pifarré.

No obstant això, els organitzadors es van mostrar «convençuts que la proposta i el format de la festa són bons» però que «la data no ha estat l'òptima», de manera que s'espera poder-ho repetir «en unes dates que no coincideixin en festius i que la gent del país no marxi». Així «l'afluència hagués estat més alta», ha manifestar Pifarré.

Per amenitzar la festa, hi havia programats diversos concerts i actuacions de DJ, que es van encarregar de posar la música a l'envelat del Parc Central.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT