PUBLICITAT

El 'via crucis' del BP Andorra

  • El conjunt andorrà treballa per recuperar mitja plantilla de cara al ?play-off'
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un temps mort del BP Andorra durant un partit d'aquesta temporada Foto: ÀLEX LARA

Xavier De la Rosa està preocupat. De moment, té una infermeria plena, i ni les vacances de Setmana Santa han recuperat ningú. Gairebé mitja plantilla està entre lesionada i sancionada. El BP Andorra viu el seu via crucis particular, amb el play-off a la vista.

El 14 de maig comença la fase final de la temporada. D'aquí a aquella data, el BP Andorra farà front a tres partits importants per dictaminar quina és la seva posició a la classificació. Ara és 5è a la taula de Divisió de Plata, però encara podria caure a la 7a plaça i veure-li les orelles al llop, perquè en play-off hauria de jugar contra Gáldar Gran Canaria o UPV Maristas Valencia, dos rivals de gran entitat.

De la Rosa només demana tenir a tots els jugadors disponibles per a la gran cita de l'any, «a veure si d'una vegada per totes pot ser que estem tots i que puguem almenys divertir-nos i fer una sèrie de ‘play-off' seriosa i amb garanties, i no arribar per arribar allà perquè sí. Axò no ho volem».

De baixa per lesió estan, en aquests moments, Cabinho que aquesta setmana li trauran el guix, Carlinhos amb un greu trencament muscular al quàdriceps, i Moisés amb una inflamació del lligament intern del genoll esquerre. Així mateix, Javi Aranburu està en ple procés de recuperació de la seva lesió, i ja va jugar en l'últim partit, però encara està en aquesta fase de perille de recaiguda que tanta por fa a esportistes, fisioterapeutes i entrenadors. A més, cal afegir-hi la baixa de Jona, que té per tres partits de sanció després de la decisió del Comitè d'àrbitres, basat tot en la declaració dels àrbitres que van dirigir el matx contra el Càceres de fa una setmana i que tanta polèmica va causar. El panorama, és desolador.

«Ara juguem contra Lanzarote, que es juga ser al play-off, després contra l'Eivissa que juga per no baixar, i per últim a casa del Zamora, que també vol ser al play-off, així és que espero que almenys guanyem un dels tres partits per assegurar-nos la 5a plaça». De la Rosa, que mira cada entrenament i se'n fa creus del que té al davant, amb cinc o sis jugadors d'una plantilla del doble, està fart de tants problemes: «El que no volem ser és una ventafocs, volem competir amb igualtat de forces amb tots». De tot això, el que es dedueix és que el BP se sent inferior a la resta, i llavors pensar en pujar de categoria és «molt difícil», segons el tècnic, que sap d'això bastant més que tots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT