PUBLICITAT

Mans Unides recapta 100.000 euros a la campanya del 2011

  • Els diners es destinaran a projectes al Camerun, Senegal, Argentina i a l'Índia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'espectacle Mimetismes Foto: TONY LARA

L' organització Mans Unides ha aconseguit complir amb els seus objectius per a la campanya de recaptació del 2011, amb més de 100.000 euros que es destinaran a quatre projectes concrets, a Camerun, Senegal, Argentina i l'Índia.

Tot i que el passat 10 d'abril va tenir lloc el darrer acte de la campanya El seu demà és avui, Mans Unides ha decidit no tancar els comptes encara perquè segueixen rebent aportacions i s'han plantejat donar el saldo positiu que els queda a nous projectes, com per exemple ajudes a Haití.

La presidenta de Mans Unides a Andorra, Meritxell Farrero, va explicar a l'ANA que les donacions rebudes han aconseguit superar els 100.000 euros necessaris per als quatre projectes previstos. Al Camerun, Mans Unides d'Andorra hi construirà un hospital per a malalts de Sida, per al que aportaran 70.000 euros. Al Senegal hi volen construir una residència per a joves universitàries, amb un pressupost de 10.000 euros. A la Patagònia argentina es vol crear una aula escola agrícola per a la que s'han destinat al voltant de 6.000 euros, i a l'ampliació d'una escola a l'Índia hi aportaran 12.500 euros, però es fa conjuntament amb Mans Unides Diocesana.

Els quatre projectes s'iniciaran un cop es tanquin els comptes , que serà al mes de maig. En aquest moment s'enviaran els diners als encarregats de cada un dels projectes, que tindran un termini d'un any per presentar els justificants conforme s'estan realitzant les obres oportunes.

La valoració feta per Farrero és positiva ja que s'ha aconseguit superar el pressupost que s'havien fixat, i ja es compta amb un saldo positiu. Una part dels diners provenen de les accions que s'han anat realitzant, com l'espectacle de l'escola Líquid Dansa amb el que es van recaptar 6.093 euros, o el de l'esbart Sant Romà, que va recollir-ne 2.700. La quantitat més important, però, prové de les donacions. D'aquestes, 39.000 els va aportar el Govern per al projecte del Camerun, 7.200 els va donar l'Associació de Bancs d'Andorra, i la resta han estat aportats per particulars.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT