PUBLICITAT

Sallés cau en vuitens de final del Campionat d'Europa

  • La israeliana Gerbi, número nou del món, venç per ippon a l'andorrana
EL PERIÒDIC
ISTANBUL

Periodic
Sallés, durant un combat dels Jocs dels Petits Estats de Xipre Foto: TONY LARA

Laura Sallés, en la categoria -63kg, va ser l'última representant andorrana en tancar els Campionats d'Europa absolut que s'han disputat des del passat dijous a Istanbul (Turquia). L'andorrana va caure derrotada en vuitens de final per la israeliana Yarden Gerbi, la novena lluitadora del rànquing mundial en l'actualitat. Dani Garcia, en la categoria -66kg, ja va quedar eliminat en la primera ronda el passat dijous.

Sallés es va classificar per als vuitens de final per sorteig, i allà l'esperava Gerbi, guanyadora del duel de setzens de final que va disputar contra la britànica Sarah Clark. En total a la categoria de l'andorrana (-63kg) hi eren 28 competidores. La judoka del Hantei, tot i ser la 149a del món, va sortir a l'atac davant d'una lluitadora que és la 9a mundial, or a la Copa del Món de Brasil al 2009, plata al Grand Prix de Quindao del 2010, a la Copa del Món de Baku i Birminghan del 2010, tercera al Masters de Baku 2011 i a la Copa del Món de Varsòvia 2010, a més de 7a en els Campionats del Món disputats a Tòkio.

Durant el combat, Sallés va sortir sense por a per la seva rival, amb uns primers atacs que Gerbi refusava sense gaire problemes. En el següent atac, l'andorrana va repetir la mateixa tàctica i la israeliana va acabar per dominar la situació, tot i que de nou es va aturar. Al tercer inici, Sallés va tenir per un moment contra les cordes a Gerbi, però aquesta es va poder recuperar. Després, Sallés va patir amb el canvi de tàctica de la seva rival, que va atacar i va vèncer per ippon en 2min 32s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT