PUBLICITAT

Segona prova per a Loan a l'F4 per confirmar el seu nivell

  • El pilot arriba 9è a la general després de la primera cita a Lédenon
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, a la primera cursa del campionat, al circuit de Lédenon. Foto: DANIEL DELEIN

Àlex Loan ja és a punt per afrontar al circuit de Nogaro un nou assalt al Campionat de França F4 Auto Sport Academy. El pilot lauredià arriba al segon míting de la temporada en la novena posició de la classificació general, amb una bossa de cinc punts.

La primera prova de foc al volant del monoplaça, a Lédenon, va acabar amb un balanç desigual per a l'andorrà. En la primera cursa, el pilot es va classificar en 6a posició, però, en la segona carrera, una envestida el va deixar sense puntuar.

Loan arriba a Nogaro amb la moral ben alta ja que es troba en el Top 10 de la taula. Aquesta temporada a la F4 hi ha un nombrós grup de pilots que marquen temps en el mateix segon i, per tant, puntuar i avançar no serà fàcil. El pilot ha aprofitat les gairebé dues setmanes entre Lédenon i Nogaro per seguir perfeccionant el pilotatge i posar el monoplaça a punt al circuit de Le Mans Bugatti.

Les curses del segon meeting es disputen al circuit Paul Armagnac, a Nogaro (Gers). La primera cursa serà avui i la segona demà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT