PUBLICITAT

El Pidasa tempteja Blanco per a la banqueta

  • Les negociacions amb el tècnic del Principat es concretaran quan el club acabi a la Copa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El Pidasa FC Santa Coloma busca entrenador després de la baixa de Xavi Roura. El tram final de temporada l'ha fet amb Salvador Estruch a la direcció, i el rendiment de l'equip ha estat positiu igualment. Amb tot, l'entitat colomenca busca un primer tècnic per la temporada vinent, i l'home que està més a prop de portar la batuta al primer equip del Pidasa és Luis Blanco, que durant aquesta temporada ha dirigit el Gestions J.R. C.E. Principat A, equip que ha mantingut la categoria a Primera Divisió amb suficiència.

De moment les negociacions estan aturades perquè el Pidasa Santa Coloma, actual campió de la Lliga Nacional de Primera, està immers en les semifinals de la Copa Constitució. Segons les fonts consultades per aquest rotatiu, la intenció de les dues parts és reprendre les converses una vegada acabi el periple coper dels colomencs, ja que encara està en joc el segon títol de la temporada per a un club que sempre aspira a tot a cada campanya.

Blanco ha entrenat aquesta temporada el Principat, equip que va finalitzar 6è a la fase regular de la competició lliguera amb tres victòries, tres empats (un d'ells, per 2-2, precisament davant del Pidasa Santa Coloma, a la 9a jornada) i vuit derrotes, a més de 19 gols a favor i 32 en contra. A la fase de play-off per eludir el descens, el Principat va guanyar terreny amb força i va sumar cinc victòries més i un empat, per cap derrota, a més que va maquillar el seu número de gols, que va augmentar a 49 a favor i només 34 en contra, és a dir només dos més que en la fase regular. D'aquesta manera, el Principat va acabar líder a la fase per assolir la permanència a Primera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT