PUBLICITAT

El Piolet i la Violeta tenen un nou amic: Unicef

  • El Club Piolet començarà a emetre el proper 29 d'abril un programa de divulgació dels drets recollits en la Convenció dels drets dels infants
ÈLIA ORTS GARRI
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Piolet i la Violeta en un acte recent Foto: EL PERIÒDIC

Els simpàtics personatges del Club Piolet, la Violeta i el Piolet, tenen nous amics: l'organisme de les Nacions Unides en favor dels drets dels infants Unicef. Ahir van signar l'acord de col·laboració amb el comitè andorrà de l'entitat. Una signatura que simbolitza «el principi d'una gran amistat», tal com va manifestar el director general de Ràdio i Televisió d'Andorra SA, Jordi Marticella.

Per aquest conveni, el Piolet i la Violeta passen a ser «ambaixadors infantils» de l'organisme i es demostra el compromís que tenen –tant ells com la televisió pública– amb els drets dels infants. Marticella va recordar que el principal objectiu del Club Piolet és «acompanyar la canalla en el seu creixement» i contribuir en la seva formació com a persones fomentant valors com la convivència, el respecte pel medi ambient, la pau, etcètera. Uns valors que també coincideixen amb els de l'Unicef. Per la part de l'organisme de l'ONU, la presidenta del comitè andorrà, Maria Rosa Babot, va recordar que «el joc [representat també pel Club Piolet] és un dret dels infants i tenim l'obligació de fer-lo respectar».

Per això, tant el Piolet com la Violeta es van mostrar «molt contents» per poder entrar a «formar part del col·lectiu d'Unicef», va explicar Marticella. Així doncs, els dos personatges començaran a treballar amb l'entitat de defensa dels drets dels més petits. Ben aviat lluïran samarretes amb el logotip d'Unicef i a partir del 29 d'abril, en el marc del programa presentat pel Piolet i la Violeta, s'emetran càpsules que han d'ajudar els més de 4.000 socis i els espectadors del Club Piolet a conèixer i entendre la Convenció dels drets dels infants. En total són una seixantena de capítols que repassen els diversos drets i en els que el Piolet i la Violeta fan una petita introducció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT