PUBLICITAT

Garcia i Sallés busquen sumar als Campionats d'Europa d'Istanbul

  • El principal objectiu dels dos judoques és superar alguna ronda a la cita continental
EL PERIÒDIC
ISTANBUL

Periodic
Dani Garcia intentarà fer un pas endavant en la temporada, de cara als Jocs dels Petits Estats de juny Foto: TONY LARA

Arriba una de les cites importants del calendari de judo i ho fa amb el Campionat d'Europa absolut que es disputa a Istanbul (Turquia), des d'avui i fins al pròxim dissabte. A la fita hi seran dos representants andorrans, Dani Garcia i Laura Sallés, tots dos del Club Hantei, que lluitaran per sumar en experiència i competitivitat, però sobretot per poder superar una ronda en una cita de tan nivell com és la continental.

Garcia competirà a la seva categoria de -66kg, mentre que Sallés ho farà en -63kg, però els dos ho faran amb dubtes per problemes físics. Garcia fa un mes va patir una tendinitis als isquiotibials de la cama que va ser operat dels lligaments crueats, i ha entrenat amb calma i amb una càrrega de treball diferent a que si estigués en plenes condicions.

Pel que fa a Sallés, la número u andorrana en judo segueix amb molèsties a un colze, després que es fes mal fa més de quinze dies. Amb tot, la lluitadora del Club Hantei espera poder donar un pas endavant i obtenir alguna victòria en un combat que la permeti superar una ronda.

SEMIFINALS DEL CAMPIONAT DE FRANÇA / La presència andorrana a les semifinals del Campionat de França no serà completa, ja que alguns dels seus competidors no podran ser-hi per diferents motius. El que gairebé serà baixa és Èric Risco, que tot i que estarà recuperat del seu esquinç de turmell, des de França encara no han resolt el dubte de si té o no plaça. Així mateix, existeix la possibilitat que tampoc no hi sigui Alda Babi, que competeix en -57kg però vol baixar pes fins els 52 de cara als Jocs de Liechtenstein, i això no la permetria ser-hi al francès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT