PUBLICITAT

Machado segueix creixent amb una victòria a Múrcia

  • S'imposa en una de les curses i acaba segon en la següent
EL PERIÒDIC
FUENTE ÁLAMO

Periodic
Machado, a dalt del podi de la primera carrera a Fuente Álamo Foto: EL PERIÒDIC

El jove pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), Àlex Machado, amb l'equip AVRacers, aprofiten totes les oportunitats que es plantegen per seguir creixent com a pilot i adaptar-se a les noves exigències de la categoria cadet. Fidel a aquesta mentalitat, a la pista de Fuente Alamo (2 km) va disputar un míting vàlid per al Campionat de Múrcia, Els resultats, un triomf i una segona posició, en les dues carreres que es van celebrar deixen clar que Machado segueix en clara progressió a la seva nova etapa al món del kàrting.

A la sèrie de cronometrats, Machado va aconseguir el seu millor registre a la segona volta, a partir d'aquest moment es va mostrar molt regular però no va aconseguir llimar les escasses 2 dècimes que li van separar de la pole-position. Malgrat no sortir al capdavant, el triomf no se li va escapar a la primera carrera. Va ser un triomf molt treballat, la lluita amb el pilot local Villaescusa no es va decidir fins a l'últim moment. Van creuar la línia d'arribada amb menys d'una dècima de diferència en un final en què la sang freda de l'andorrà va ser decisiva.

El desenvolupament de la segona carrera va ser ben diferent. Malgrat haver guanyat la carrera anterior, Machado va sortir des de la quarta posició –en aquest campionat la graella de sortida de la segona carrera es forma a partir dels temps de volta ràpida. En els primers compassos de carrera un toc el va treure de la pista i el va allunyar dels líders. A partir d'aquest moment va començar una gran remuntada que el va portar a la segona plaça definitiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT