PUBLICITAT

Mobilitat preveu l'entrada de 65.000 vehicles per Pasqua

  • Les dades representen 15.500 vehicles menys que la mateixa festivitat l'any passat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vehicles entren al Principat, durant la Setmana Santa de l'any passat. Foto: TONY LARA

Mobilitat preveu que en el conjunt dels cinc dies de la Setmana Santa entrin un total de 65.000 vehicles. D'aquests, un 60% per la frontera del riu Runer i un 40% per la del Pas de la Casa. Aquestes previsions representen 15.500 vehicles menys que les xifres de fa un any i corroboren les manifestacions del sector hoteler, augurant una Setmana Santa més fluixa de l'habitual.

El departament va anunciar ahir que preveu una major concentració dels fluxos de vehicles als principals nuclis urbans, tenint en compte que l'oferta turística de neu serà inferior a altres anys i que les condicions meteorològiques de la darrera setmana han estat adverses per les estacions d'esquí.

L'operatiu especial de trànsit de s'iniciarà demà a les 7 hores i finalitzarà el 25 d'abril a les 21 hores. Ha estat preparat per la Taula Tècnica de Gestió de Trànsit integrada pel Departament de Mobilitat i Explotació de Carreteres del Govern, el Servei de Policia, els Serveis de Circulació Comunals, els Bombers, la Duana Andorrana i el SUM. El nombre de persones mobilitzades pel conjunt del dispositiu serà de 250.

Es preveu intensitat de trànsit d'entrada per la frontera del riu Runer, demà durant tot el dia, el divendres, el dissabte i el diumenge d'entrada entre les 10 i les 14 hores. A la frontera del Pas s'estima que el període d'entrada de vehicles amb més intensitat sigui entre les 9 i les 13 hores tant divendres com dissabte i el diumenge.

En relació a la sortida, les previsions són d'intensitat del trànsit a partir de les 15 hores i dilluns entre les 10 i les 15 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT