PUBLICITAT

Peñarroya: «No vam donar bones sensacions ni a nosaltres»

  • El tècnic del River vol mirar al davant i assegura que l'equip fa front al ?play-off' amb il·lusió
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya demana màxima intensitat als seus jugadors, durant un partit d'aquesta temporada Foto: TONY LARA

Quan falta poc més d'una setmana per començar el play-off d'ascens a LEB Or, el BC River Andorra continua amb la intensitat als entrenaments de cara a la gran cita. El seu entrenador, Joan Peñarroya, assumeix la part d'autocrítica que se li ha de donar a l'equip, que en l'últim enfrontament de la fase regular, a casa contra el Bàsquet Mallorca amb derrota clara, va donar una imatge molt dolenta: «No vam donar bones sensacions ni a nosaltres mateixos, aquesta és la veritat».

Amb tot, el tècnic creu que el que s'ha de fer és mirar al davant i fer front a la part més important de la temporada amb il·lusions renovades: «És el moment més maco de la temporada, i ara l'hem de gaudir tant com l'hem de patir». Peñarroya confia en la recuperació del seu equip, perquè creu fermament en el treball que s'ha fet fins el moment, amb una intensitat física que, segons la planificació, ha de deixar els jugadors al màxim rendiment de cara a aquesta última part de la campanya on s'ho juguen tot. «L'aspecte mental és bàsic», va dir ahir l'entrenador, «però el jugador té moltes ganes de començar a competir al play-off perquè és pel que estem treballant des del primer moment». «Crec que els jugadors arriben bé, és cert i indubtable que les sensacions en alguns jugadors seran diferents a altres, segur, però això és una cosa normal que no ha tenir cap problema», hi va afegir Peñarroya.

El tècnic va destacar que el seu grup de jugadors «és prou expert com per saber que no comencem de zero, i per tant jo confio plenament en ells».

DOBLES SESSIONS D'ENTRENAMENTS / La intensitat al River no ha baixat. De fet, aquesta setmana han programat dobles sessions d'entrenament, excepte de cara a finals de setmana. De fet, divendres només hi haurà un entrenament matinal abans de viatjar a Girona per disputar el partit amistós programat contra el Girona FC al pavelló de Fontajau, a partir de les 18.30. Després, els jugadors tindran dissabte i diumenge lliure per desconnectar una mica abans d'entrar en la primera setmana decisiva. El primer partit contra el Plasencia Extremadura, divendres 29 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT