PUBLICITAT

Yann Fernández s'imposa a la Copa d'Espanya

  • L'andorrà domina a la categoria sènior a la prova de Cabrera de Mar
EL PERIÒDIC
CABRERA DE MAR

Periodic
Yann Fernández, al calaix més alt del podi de la Copa d'Espanya Foto: EL PERIÒDIC

La Copa d'Espanya de biketrial de categoria sènior va tenir un guanyador andorrà. Yann Fernández es va imposar amb claredat i certa autoritat a tots els seus rivals, en una prova que va comptar amb 19 participants.

Fernández va aconseguir fer només quatre peus durant tot el circuit que es va organitzar, mentre que en el podi el van acompanyar com a segon el català Alex Von Arend, que va fer set peus, i el murcià José Ángel Cegarra, que va acabar tercer. Aquest resultat li dóna molta moral al biker andorrà per continuar creixent en aquesta especialitat de bicicleta de trial. En aquesta mateixa categoria sènior, un altre andorrà hi va formar part de la competició. Va ser Xus Medrano, que tot i això no va tenir una bona actuació i va finalitzar 19è i últim amb 50 peus.

Per altra part, hi va haver més andorrans en lluita, tot i que ja en les categories inferiors. En alevins, Albert Rodrigo va ser 5è amb 18 peus, tot i que no gaire lluny del podi perquè el tercer, el madrileny Arturo Richart, en va fer 14. Així mateix, Iván Punzano va aconseguir l'11a posició final amb 36 peus. En aquesta categoria, on hi van competir 20 bikers, el podi va estar format pel català Domènec Lladó, primer, Borja Conejo, segon, i la tercera plaça de Richart.

En infantils, categoria amb 16 participants hi va haver dos andorrans, amb podi inclòs. Efrem Frases va finalitzar tercer amb una bona actuació tot i els 24 peus que va fer, mentre que Edgar Frases va ser 14è amb 50 peus. El guanyador va ser el català Eduard Aran amb 14 peus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT