PUBLICITAT

Permuta de terrenys per reubicar el centre de salut

  • El Comú podrà edificar 1.400 metres quadrats on instal·lar serveis socials i culturals
ÈLIA ORTS GARRI
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Barcia i camp signen ahir a l'Edifici Administratiu la permuta dels terrenys. Foto: SFG

El Comú de la Massana i el Govern van signar ahir un conveni de cessió gratuïta de terrenys. Per aquest, la corporació parroquial cedeix a l'Executiu un terreny d'uns 258 metres quadrats proper a l'Escola Andorrana de la Massana –entre els carrers Josep Rossell i el Doctor Vilanova–, mentre que l'administració central cedeix dues parcel·les a la comunal que sumen uns 245 metres quadrats.

En aquests terrenys, el Comú hi podrà edificar 1.400 metres quadrats després de la signatura dels convenis necessaris amb els privats i desenvolupat el pla parcial urbanístic corresponent. En aquest futur edifici s'hi ubicarà, segons va avançar el cònsol major, Josep Maria Camp, el centre de salut, entre d'altres serveis. El cònsol va apuntar que s'hi podrien ubicar dependències comunals, ja que les actuals «són justs», i també serveis socials i culturals, que en l'actualitat estan «dispersos» i potser no en les millors condicions.

Pel cantó del Govern, la parcel·la rebuda podrà servir per a possibles futures ampliacions del centre educatiu, en funció de les necessitats i la disponibilitat econòmica futura, tal com va apuntar el ministre d'Ordenament Territorial, Gerard Barcia.

El conveni és «una bona cosa per tots», van assegurar tant Camp com Barcia, que van ser els responsables de signar l'acord de permuta dels terrenys. Des del seu parer, amb el canvi s'aconseguirà «un millor aprofitament del patrimoni respectiu», en paraules del ministre. El cònsol, per la seva banda, va destacar que amb aquesta signatura «ha imperat la lògica» i les dues parts podran ocupar els espais «de manera més profitosa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT