PUBLICITAT

Espectacle assegurat

  • La Final a 8 de la Lliga Europea espera comptar amb una alta presència de públic als sets partits previstos
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Emili Puig, director del projecte, amb Josep Maria Vila, president del Comitè Organitzador, ahir a la presentació a l'Hotel Plaza d'Andorra la Vella. Foto: TONY LARA

La Final a 8 de la Lliga Europea d'hoquei patins escalfa motors i promet espectacle per a la seva cita amb el pavelló del Poliesportiu d'Andorra, del 18 al 21 de maig. La cita andorrana espera comptar amb una gran afluència de públic, tant per part de les aficions de cada equip, com per part dels andorrans que s'hi puguin acostar a veure alguns dels enfrontaments.

Els equips classificats per a la Final a 8 són el Reus Deportiu, l'Associazione Hockey Marzotto Valdagno, el Sather Blanes, el Candelaria Sport Club, el FC Barcelona Sorli Discau, el Futbol Club Porto d'Hoquei, el Hockey Club Coinasa Liceo i el Club Esportiu Noia Freixenet. El Comitè Organitzador, presidit per Josep Maria Vila, va informar ahir dels treballs i novetats del projecte que ja té forma. La previsió parla d'omplir l'aforament de 1.750 persones que hi podran veure cada matx a uns preus que, segons els organitzadors, són «assequibles». Emili Puig, director del projecte, va fer pública la llista de preus: 25 euros l'abonament als set partits; 10 euros per dia (els dies de quarts de final i semifinals, dos partits a aquest preu); i la final a 15 euros per persona. Respecte als punts de venda d'entrades, un d'ells serà la mateixa Federació Andorrana de Patinatge, però també a l'Illa Carlemany i Pyrénées, dos dels patrocinadors oficials. També es podran fer a la pàgina web, tot i que aquesta encara no està activa.

PRESSUPOST COBERT I VOLUNTARIS / També es va informar ahir que el pressupost de 100.000 euros que costarà rebre aquesta cita esportiva de gran repercussió europea arriba gairebé en la seva totalitat de les empreses patrocinadores. Així mateix, també es va recalcar la necessitat de comptar amb una cinquantena de voluntaris que sortirien, fonamentalment, de la gent del Principat vinculada al patinatge i a l'hoquei patins. En aquest sentit, una de les idees en què es treballa és que durant els descansos de cada partit hi hagi alguna actuació o exhibició dels joves patinadors, tant d'artístic com d'hoquei. «Tenim previst fer participar a tota la base dels clubs», va dir Vila.

EN DIRECTE PER ESPORT3 / Aquests quatre dies de competició i tots els set partits de la Final a 8 seran retransmesos en directe per Esport3, el canal esportiu de TV3, mentre que d'altres canals de televisió de Portugal i Itàlia s'han posat en contacte amb els organitzadors per poder tenir el senyal. És el cas també d'Eurosport i Teledeporte, que estudien les diferents graelles per poder incloure aquest esdeveniment.

EL PARQUET, 48 HORES ABANS / La superfície on es jugaran els partits no serà la que ara hi és al pavelló, sinó que es posarà una altra i es farà «48 hores abans del primer partit», segons va dir Puig. Aquest parquet serà el mateix que es va utilitzar al Mundial de Vigo del 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT