PUBLICITAT

El Saint Sulpicienne és el 'coco' de la fase final d'ascens

  • El VPC femení s'imposa al tercer torneig disputat a Andorra i té a només un punt el líder
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'equip fa pinya, abans del matx de quarts de final contra el Foix. Foto: TONY LARA

El següent rival de les semifinals de la fase d'ascens a Tercera Federal per al VPC Andorra serà el Sor Agout, però el que sembla serà el gran candidat a l'ascens, i l'equip a batre per tots, és el Saint Sulpicienne, que arriba amb molt bona forma i que va derrotar en els quarts de final el Mazeres Cassagne Sports per un clar 58-0. Amb tot, a casa del VPC només preocupa, de moment, el Sor Agout, que es va imposar pewr 40-30 al Racing Club de la Saudrune.

El Saint Sulpicienne es va classificar per aquesta fase final com a primer de la poule 1 d'Honor i amb un bagatge força important, ja que va sumar 68 punts, 12 més que el segon, el Negrepelissien, que serà precisament el seu rival en les semifinals. A més, el Saint Sulpicienne només va perdre un partit durant la fase regular. Una dada comparativa per fer-se una idea del seu nivell és que el Sor Agout, líder de la poule 2 on era el VPC, va perdre tres partits durant la lliga, mentre que el club andorrà, segon a aquesta poule, va caure derrotat en cinc ocasions.

El lloc on es disputarà el partit de semifinals encara està per decidir, tot i que el club va informar ahir que aquesta setmana hauria de conèixer la localitat escollida.

EL VPC FEMENÍ, FERM Al torneig local / El VPC Andorra es va mostrar molt sòlid al tercer torneig de play-off que va acollir el Principat el passat diumenge. Les andorranes, sota les ordres de Wanaka Broad, es van imposar a casa i a més van retallar distàncies a la classificació provisional respecte al Saint Affricain. Ara el VPC és segon amb 20 punts, pels 21 de l'Affricain.

L'equip andorrà es va imposar en el primer matx al Ol Monts de Lacaune per 17-5, al Stade Rodez Aveyron en el segon enfrontament (31-12), i al Saint Affricain, que havia guanyat fins el moment tots els seus partits, per un treballat 15-7. Totes les victòries, si bé merescudes, amb molta lluita i intensitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT