PUBLICITAT

Bigordà i Suriñach preparen el Volant RACC a l'Empordà

  • Ayllon i Sasplugas abandonen a la RECOSAP
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Lluis Bigordá i Joaquim Suriñach (Peugeot 107) van prendre la decisió de disputar el 26è Ral·li Empordà per preparar, competint, el seu gran objectiu de la temporada, el Volant RACC. En el decurs de la prova de la Bisbal d'Empordà, el pilot andorrà no va poder treure gaires conclusions respecte als seus contrincantsal RACC. Tan sols va disputar el primer pas per Canyet sense problemes i es va situar a la tercera plaça, a 7s del més ràpid, entre els que seran els seus rivals habituals pilotant un Peugeot 107.

«Ha estat un ral·li marcat pels problemes mecànics. En el primer pas per Sant Grau se'ns ha trencat un suport del motor i hem tingut problemes amb un amortidor, el cotxe saltava molt i era impossible mantenir el ritme. En arribar a l'assistència vam pensar en deixar-ho, però al poder arreglar el suport hi havia la possibilitat de seguir. Fer quilòmetres després d'un llarg període d'inactivitat sempre és positiu», va dir Bigordà. El Volant RACC 2011 s'iniciarà amb la disputa del Criterium del Berguedà els dies 13 i 14 de maig.

AYLLON I SASPLUGAS, FORA a la recosap/ Faltaven cinc quilòmetres per finalitzar la segona passada per Sant Grau, última especial del ral·li, quan Albert Ayllon i Carles Sasplugas (Peugeot 206 XS) van tenir una sortida de carretera que els va obligar a abandonar en la que era la segona prova del calendari de la Copa RECOSAP 2011. En aquests moments, l'equip de Joves pilots de l'Automòbil Club d'Andorra ocupaven la segona plaça de la classificació a 21s del capdavanter, i finalment guanyador, Mengual-Olivé.

La Copa RECOSAP 2011 viurá el seu tercer capítol el 13 i 14 de maig, a Gironella, al tradicional Criterium del Berguedà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT