PUBLICITAT

5.000 persones visiten la primera edició de FiraSport

  • Vila diu que el 80% dels expositors han manifestat estar satisfets
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moltes famílies han aprofitat el cap de setmana per gaudir de les activitats, com el minigolf, al Parc Central. Foto: TONY LARA

De exitosa i positiva és la valoració que des del Comú de la capital van fer ahir de la primera edició de FiraSport. El cònsol menor, Josep Vila, va explicar ahir que han estat 5.000 les persones que han visitat aquesta primera edició tant dins de la carpa, on estan els expositors, com també en les diferents activitats fora del Parc Central que s'han celebrat.

Una altra xifra anunciada ha estat la venda de 3.600 tiquets per a les activitats infantils del Parc Central. Vila va explicar que estan satisfets perquè amb aquest esdeveniment «volíem demostrar que a banda de la tradicional fira del mes d'octubre es podien fer fires per sectors». El cònsol menor va explicar que la carpa instal·lada al Parc Central, que serà permanen,t s'ha de treure profit i per aquest motiu a més d'activitats festives com la de la festa de la cervesa que se celebrarà el cap de setmana vinent, també es preveu organitzar més fires sectorials.

Tot i això, el cònsol menor no es va atrevir a anunciar el nom dels sectors potencials i va dir que el de l'esport ha estat la prova que demostra que iniciatives com aquesta es poden tirar endavant.

satisfacció del 80% / Vila també va assegurar que el 80% dels expositors s'havien mostrat satisfets en aquesta primera edició de FiraSport. O bé per la manca de compres i reserves o bé perquè és el primer cop, la resta dels expositors no han mostrat satisfacció.

Per a l'edició vinent, que es preveu sigui per a la tardor i presentarà esports d'hivern, el cònsol menor de la capital va explicar que aquesta primera edició servirà per prendre nota. Vila va indicar que s'apuntaran tots els suggeriments que facin els expositors que han estat durant tot el cap de setmana en el Parc Central. Segons el cònsol hi ha responsables de comerços i d'altres entitats que han demanat una major extensió en els mostradors per a la propera edició.

Pel que fa als estands de la corporació de la capital, el de Serradells «ha estat un èxit ja que s'han aconseguit fer 55 inscripcions individuals i 15 en la modalitat de família», va dir Vila.

En quan a l'afluència de públic, Vila va precisar que s'ha de tenir en compte que ha estat un cap de setmana on molts escolars i famílies ja han iniciat unes vacances i han marxat del país, i amb tot, «l'afluència ha estat positiva», va dir.

Les actuacions de diferents gimnasos i organitzacions esportives del país que han ambientat l'escenari de la carpa han estat els punts horaris on més s'ha registrat afluència de públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT