PUBLICITAT

Escaldes avança a dimecres la tradicional Festa del Llibre

  • Els llibreters auguren un Sant Jordi molt fluix perquè coincideix amb Dissabte Sant
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una edició anterior de la Festa del llibre. Foto: TONY LARA

El Comú d'Escaldes-Engordany celebrarà la Festa del Llibre aquest dimecres, 20 d'abril, per pal·liar els efectes del fet que aquest any el dia de Sant Jordi coincideixi amb Dissabte Sant. En canvi, Andorra la Vella celebrarà la fira de llibres i roses, com és habitual, el mateix dia 23 d'abril.

Els llibreters auguren un Sant Jordi molt fluix perquè creuen que bona part de la gent del país estarà fora aprofitant el període de vacances i que, dels pocs turistes que vinguin a Andorra, seran escassos els que optin per comprar aquí els llibres. Malgrat tot, esperen que els dies previs a Sant Jordi es puguin incrementar les vendes, i que iniciatives com la d'Escaldes contribueixin a pal·liar la pessimista previsió de vendes.

Igual que en el cas d'Andorra la Vella, la resta de parròquies també celebraran la diada el mateix dissabte. La Biblioteca d'Encamp instal·larà una parada benèfica de llibres usats, mentre que, prèviament, el dia 20, celebrarà una nova edició del Concurs d'Ous de Pasqua. En el cas de la Massana, s'aprofitarà el dia 23 d'abril per celebrar la Festa del Comerç, amb un mercat al carrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT