PUBLICITAT

Membrado inicia la temporada segon a l'Empordà

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Membrado. Foto: FOTO SPORT

Josep M. Membrado i Josep R. Ribolleda (Mitsubishi Lancer Evo X N) van iniciar la temporada 2011 amb la segona posició en el 26è Ral·li Empordà, prova vàlida per la Copa de Catalunya d'asfalt. L'espectacular duel amb el Porsche 911 GT3 de Jordi Gaig i Alex Astudillo, es va decidir a favor d'aquest equip per 3,8s. Membrado va acabar molt satisfet, sobretot dels registres a les tres especials.

Les prestacions del Porsche de Gaig en escenaris ràpids són, en principi, inassolibles, però la temporada acaba de començar i, després del que s'ha vist en aquesta primera cita, s'intueixen emocions fortes.

La lluita entre Gaig i Membrado ja es va encetar després del primer pas per la Ganga, la diferència entre tots dos va ser 4,5s d'avantatge a favor del de Porsche, deixant a la resta mes distanciats. A partir d'aquí reacció de Membrado a Canyet encara que amb només una dècima al seu favor, mentre que a Sant Grau, Gaig va confirmar el seu avantatge.

La segona passada per Canyet i Sant Grau –La Ganga va ser anul·lada– va seguir la mateixa línia. En aquesta ocasió Gaig va ser més ràpid a Canyet mentre que Membrado-Ribolleda volaven a Sant Grau i retallaven diferències, però no suficient com per guanyar el ral·li.

«Hem corregut molt i ens hem esforçat al límit per guanyar, no ha estat possible però la satisfacció és enorme. Tot ha funcionat de manera impecable i solament em resta felicitar a Jordi (Gaig) perquè li ha tret un gran rendiment al Porsche», va dir Membrado en acabar la cursa. «Estar a la primera plaça serà molt complicat, hem anat al límit però no ha estat suficient», hi va afegir.

La pròxima cursa de Membrado serà el 14 i 15 de maig al Criterium del Berguedà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT