Matecosa i Escale agafen avantatge a les semifinals

• Els lauredians derroten el Pidasa 2-3, mentre que els colomencs guanyen 2-1 el Lusitans
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Copa Constitució va obrir ahir les semifinals amb dos duels d'alt voltatge a Aixovall que va deixar en tots dos casos les espasses en alt per als partits de tornada. El Matecosa Sant Julià i l'Escale Santa Coloma van agafar un mínim avantatge després de vèncer per la mínima els seus duels contra el Pidasa Santa Coloma i Construccions La Posa Lusitans, respectivament.

Després de la broma dels quarts de final, quan algunes eliminatòries no es van poder finalitzar per manca d'efectius en alguns dels equips, ahir va tornar la serietat a la Copa Constitució amb els tradicionalment quatre equips més forts del futbol andorrà. En el primer duel, la UE Escale Santa Coloma va derrotar per 2-1 el Construccions La Posa Lusitans, mentre que en el segon, el Matecosa Sant Julià va vèncer 2-3 el FC Pidasa Santa Coloma.

En el primer matx, el Lusitans es va avançar als quatre minuts de joc gràcies a Juan Raya. Aquesta situació va complicar molt la vida de l'Escale, que amb tot als 21 minuts de joc va aconseguir empatar amb una diana de Boris Anton. Ja a la segona part, l'Escale va fer el 2-1 en el minut 64, obra d'Albert Rodríguez.

En el segon duel de la tarda, va ser el Pidasa Santa Coloma qui va pegar primer contra el Matecosa Sant Julià. Manolo Jiménez, de penal, va fer l'1-0 als 12 minuts, però no massa va durar l'alegria colomenca perquè en el 39 Gabi Riera empatava per marxar amb 1-1 al descans. A la represa, en el 62 Sebas Varela va avançar els lauredians (1-2), i en el 93 Marcelo Iguacel semblava sentenciar amb l'1-3, però just un minut més tard Samir va posar el 2-3 definitiu. Els partits de tornada, l'1 de maig.